Carina & Leif

Carina bor på gården och är Pippi Långstrumps bortglömda syster. Rider Mani och Hera och vill mest av allt tävla pass. Leif bor också på gården, främst för att Carina råkade köpa för många hästar runt 2005. För att se sin familj och för att amortering är billigare än stallhyra så köptes Vikslund 2006. Leif sköter banorna lite när han har lust med det. 

Jenny

Är den mest meriterade av oss. Tävlat framgångsrikt i många år, bästa merit är landslagsplats och ett guld på Nordiska Mästerskapen med Mimir och efter det A-finaler på SM med Völur. Nu tävlar hon vår hingst Stolpi som håller på att lära sig bli en femgångshäst.

Bild: Jenny och Völur på SM.

Malin

Bor egentligen i Stockholm och delar hästar med Carina, men är den som äger Hera. Rider mest för att det är kul och älskar ordning och reda. Senaste hästintresset är att lära sig massera.

Bild: Malin och Farri på deras sista tävling ihop.

Ann-Lis

Ann-Lis är också känd som mormor, både bland alla som hänger i stallet och övriga som känner oss. Hon är helt enkelt allas vår stallmormor och ansvarar på veckodagarna för mockning av boxar. Gör också fantastisk mat till våra kurser!